Πρεμιέρα για το Drive To Survive: Τι θα δούμε στα 10 επεισόδια της 6ης σεζόν (trailer)


Λίγες ώρες έμειναν για την πρεμιέρα της 6ης σεζόν του Drive to Survive στο Netflix, που θα «ανέβει» στην πλατφόρμα την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Netflix - YouTube
  • 22/2/2024

Η αναμονή τελείωσε: Η έκτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix για τη Formula 1, Drive To Survive, κάνει πρεμιέρα σε λιγότερο από μία ημέρα και ήδη γνωρίζουμε πώς θα ονομάζεται κάθε επεισόδιο που θα βγει στον «αέρα» την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Μαζί με το νέο trailer της σειράς, η Formula 1 έδωσε στη δημοσιότητα τους τίτλους των 10 επεισοδίων της φετινής σεζόν, που πραγματεύεται όσα έγιναν στο πρωτάθλημα του 2023.

Το πρώτο επεισόδιο ονομάζεται «Money Talks», αναφερόμενο στην «αυτοκρατορία» που θέλει να χτίσει ο Lawrence Stroll με την Aston Martin. Aκολουθούν τα επεισόδια «Fall From Grace», που εστιάζει στην «πτώση» του Nyck de Vries από την AlphaTauri και «Under Pressure», όπου ο Lando Norris εμφανίζεται να εξετάζει τις επιλογές του εκτός της McLaren, ενώ ο τίτλος «The Last Chapter» αποτελεί νύξη στην αποχώρηση του Guenther Steiner από τη Haas.

Η «ενδοοικογενειακή» κόντρα Esteban Ocon - Pierre Gasly είναι το επίκεντρο του πέμπτου επεισοδίου, «Civil War» και στο επόμενο, με τίτλο «Leap Of Faith», ο Lewis Hamilton ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Mercedes για το 2024. Στο επεισόδιο «C'est La Vie», ο Otmar Szafnauer αποχωρεί από την Alpine, ενώ αμέσως μετά στρέφουμε το βλέμμα μας στον Fred Vasseur και τη Ferrari, με το «Forza Ferrari»

Το ένατο επεισόδιο με τίτλο «Three's A Crowd» πραγματεύεται τη σύντομη αντικατάσταση του Daniel Ricciardo από τον Liam Lawson, όταν ο Αυστραλός χρειάστηκε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μετά το ατύχημά του στο Grand Prix Ολλανδίας. Η σεζόν κλείνει με τη μάχη της Mercedes με τη Ferrari για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών του 2023, με το επεισόδιο «Red Or Black».

Δείτε το νέο trailer:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

F1 2024: 5 συν 1 προβλέψεις για τη νέα σεζόν

F1 2024: Οι πέντε πιο σημαντικές αλλαγές στους κανονισμούς ενόψει της νέας σεζόν

Η Ferrari ετοιμάζεται για το 2024 με ένα «πωρωτικό» βίντεο (video)